Українська кухня 6-те видання. Підручник
750,00 ₴
В наявності
SKU
9789669704924
В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв.Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено лікувальному харчуванню.Для учнів професійно-технічних закладів освіти
Автор | Доцяк В. |
---|---|
Обкладинка | Тверда |
Видавництво | "Інші" |
Сторінок | 680 |
Рік | 2015 |
Write Your Own Review