Помічник кухаря
270,00 ₴
Немає у наявності
SKU
9789662781496
Викладено основи санітарії та гігієни в ресторанному господарстві, а також основи товарознавчої характеристики продуктів, що використовуються на підприємствах ресторанного господарства, наведено вимоги до їхньої якості та зберігання. Велику увагу приділено технології приготування страв, а також технохімічному контролю на підприємствах ресторанного господарства. Детально описано правила експлуатації механічного, теплового і холодильного обладнання. Посібник розрахований на практичних працівників ресторанного господарства, насамперед на кухарів, а також може бути використаний учнями професійно-технічних училищ.
Автор | Ростовський В. |
---|---|
Обкладинка | М`яка |
Формат | А5 |
Видавництво | "Інші" |
Сторінок | 344 |
Рік | 2018 |
Write Your Own Review