Монастирська кухня. Страви на піст і на празник

50,00 ₴
В наявності
SKU
9789663956916
У виданні вміщені рецепти пісних і празничних страв закарпатської кухні, які готують у василіянських монастирях на Закарпатті. Страви згруповані у п’ятьох розділах, кожен з яких відображає особливості трапези стосовно до церковного року: пости, скоромні дні, а також великодній та святвечірні столи. В останньому розділі вміщені рецепти до святкової трапези. Чого ви тут тільки не знайдете! І «Поливка апостольська», і «Петрові січеники», і вертуни «На Івана» і галушки метані з чорносливом, навіть рецепт справжньої монастирської халви та мукачівських кейзликів. Тут є страви з овочів і м`яса, екзотичні солодощі і прості зате смачні омлети. Загалом, усе з присмаком Закарпаття – сонячно і по-гірському. До приготування страв у монастирській кухні залучені особи, що люблять кулінарну справу, вміють готувати і дбають про культуру харчування монашої спільноти. У цьому виданні монахи василіяни із Закарпаття радо діляться своїм досвідом, пропонуючи найкращі рецепти на піст і на празник зі своєї монастирської кухні. Сподіваючись, що видання стане у пригоді не лише монашим, а й світським родинам, рецептура кожної страви розрахована на трапезу для п’яти осіб.
Докладніше
Автор Середа М.
Обкладинка Тверда
Формат А6
Видавництво "Свічадо" Львів
Сторінок 160
Тип друку ілюстрована, крейдована
Рік 2013
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Монастирська кухня. Страви на піст і на празник
Your Rating