Здорове харчування за монастирськими рецептами
50,00 ₴
Немає у наявності
SKU
9789663956190
Добре харчування дає змогу зберігати фізичну форму і ясність розуму. Про це знали вже Отці чернецтва. Саме тому протягом багатьох століть у монастирях було зібрано величезну кількість кулінарних рецептів і знань із дієтології. Монастирські правила твердять, що слід використовувати місцеві продукти, відповідно до їх сезонної появи, чітко дотримуватися перерв між трапезами, дбати про відповідну атмосферу за столом і подавати страви в правильній послідовності. У нашій кухні ми теж зможемо скористатися цінними традиціями здорового харчування, які сформувалися в монастирях.
Д-р Петра Альтман розкриває нам таємниці традицій та історії монастирської кухні, а також описує, як використати ці знання вдома, готуючи здорові, прості й смачні страви.
Автор | Альтман П. |
---|---|
Обкладинка | Тверда |
Формат | А5 |
Видавництво | "Свічадо" Львів |
Сторінок | 152 |
Тип друку | ілюстрована, крейдована |
Рік | 2013 |
Write Your Own Review