Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Навчальний посібник.

205,00 ₴
В наявності
SKU
9789662174076
В навчальному посібнику викладена комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Охарактеризовані вимоги до виробничих та тор-гових приміщень. Висвітлено характеристики посуду, устаткування, білизни. В посібнику приводять-ся основні види меню, правила подачі холодних і гарячих закусок, страв і напоїв, зокрема ликеро-горілчаних виробів і вин, правила їх підбору і подачі. Наведений детальний опис процесів обслуго-вування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при здійсненні банкетів, прий-омів, а також спеціальні форми обслуговування. Значна увага приділена особливостям обслугову-вання в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи та навчання. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи громадського харчування, широкому колу читачів, які цікавляться особливо-стями обслуговування в закладах ресторанного господарства.
Докладніше
Автор Мостова Л.
Обкладинка М`яка
Формат А5
Сторінок 383
Тип друку ілюстрована ч/б
Рік 2016
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Навчальний посібник.
Your Rating