Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Навчальний посібник.
205,00 ₴
Немає у наявності
SKU
9789662174076
В навчальному посібнику викладена комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Охарактеризовані вимоги до виробничих та тор-гових приміщень. Висвітлено характеристики посуду, устаткування, білизни. В посібнику приводять-ся основні види меню, правила подачі холодних і гарячих закусок, страв і напоїв, зокрема ликеро-горілчаних виробів і вин, правила їх підбору і подачі. Наведений детальний опис процесів обслуго-вування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при здійсненні банкетів, прий-омів, а також спеціальні форми обслуговування. Значна увага приділена особливостям обслугову-вання в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи та навчання. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи громадського харчування, широкому колу читачів, які цікавляться особливо-стями обслуговування в закладах ресторанного господарства.
Автор | Мостова Л. |
---|---|
Обкладинка | М`яка |
Формат | А5 |
Сторінок | 383 |
Тип друку | ілюстрована ч/б |
Рік | 2016 |
Write Your Own Review