Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини

36,00 ₴
В наявності
SKU
9789667035310
У посібнику дається інформація про джерела забруднення навколишнього середовища, харчових продуктів і продовольчої сировини нітратами, радіонуклідами, пестицидами, важкими металами, антибіотиками, гормонами, консервантами. Висвітлено питання утворення і попадання їх у продукти харчування, продовольчу сировину і організм людини. Надаються поради щодо зниження забрудненості сировини, харчових продуктів при виробництві, зберіганні, переробці, підготовці їх до споживання. Розглянуто питання збалансованого, повноцінного та адекватного харчування, норми споживання поживних речовин Для студентів спеціальностей "Товарознавство та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Експертиза товарів та послуг", "Товарознавство продовольчих товарів" (для І і 11 рівнів акредитації), студентів-технологів харчової промисловості та громадського харчування, практичним працівникам харчової промисловості, галузей народного господарства, та для всіх, хто цікавиться цими проблемами.
Докладніше
Автор Пономарьов П.
Обкладинка Тверда
Формат А5
Видавництво "Інші"
Сторінок 272
Тип друку ілюстрована ч/б
Рік 1999
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини
Your Rating